Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Αν ο άντρας δε φορά παντελόνια..

τότε καταλαβαίνει κανείς οτι βρίσκεται στη Σκωτία!!Αχχχχχ Γλασκώβη!!!Κάτι εντελώς διαφορετικό απο ότι έχω συναντήσει!
Πρώτο σοκ!Διαπιστώνεις ήδη απο το αεροδρόμιο οτι ο κόσμος μιλά μια γλώσσα που σίγουρα δεν είναι αγγλικά κ δεν καταλαβαίνεις γρι, αλλα δεν έχεις κ άλλη δυνατότητα απο το να μιλησεις τα αγγλικα που έμαθες στο χρυσοπληρωμένο φροντηστήριο με την ελπίδα να γίνεις τουλαχιστον κατανοητός!
Δεύτερο σοκ!Τα αυτοκίνητα έρχονται απο τη λάθος μεριά, δεν ξέρεις προς τα που να κοιτάξεις οταν θέλεις να περάσεις το δρόμο. Κόλαση για έναν άνθρωπο σαν εμένα που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα όταν έρχεται η ώρα να διασχίσει δρόμο. Τα ταξι τρέχουν σαν τρελά, κάνουν συνέχεια παρανομες αναστροφες κλπ κλπ. Τρόμοςςςς!!!!!


Κατα τ'αλλα η πόλη είναι πολύ όμορφη σε όρισμένα σημεία της κ πολύ ασχημη σε άλλα, αλλά ο επισκέπτης μπορεί να κρατήσει μόνο τα όμορφα στη φωτογραφική του μνήμη.


Όσο για τη μεγάλη ατραξιόν την πόλης είναι φυσικά οι άντρες με τα καρώ. Τις μέρες που ήμουν εκεί έτυχε να παίζει ποδοσφαιρικό αγώνα η Εθνική Σκωτίας κ είχαν ξεχυθεί οι παντες φορώντας καρώ φούστες!Κ φυσικα ο επισκεπτης πάντα μένει με την απορία, αν φορούν κ τιποτε άλλο κάτω απο το κιλτ, αλλά κανείς δεν τολμά να ρωτήσει γιατι η απάντηση είναι "βάλε το χέρι σου κάτω απο το κιλτ να διαπιστώσεις απο μόνη σου".


Μόνο απο το φαγητό δεν εμεινα ευχαριστημένη κ γι'αυτό μετά απο 1-2 αποτυχημένες προσπάθειες κατέληξα σε ελληνική ταβέρνα!
Να περνάτε καλά κ να μη ξεχνάτε να ταξιδεύετε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου